Biologi 1

Elevene i biologi 1 har visualisert filtrasjon- og absorpsjons-prosessene i ekskresjonssystemet ved hjelp av kaffefilter, svamp og akvariegrus.

Solfangeranlegget til 30 millioner

Akershus energipark

Vg1 studieforberedende har vært på besøk hos Akershus energipark for å få informasjon om fjernvarmeanlegg og bruk av ulike energikilder.

Nattcup i volleyball 8/2-19

I tradisjonen tro arrangerte bistandskomitèen ved Nes vgs Nattcup i volleyball til inntekt for prosjektet vi støtter i Nepal.

Sølv i Akershusmesterskapet i faget elektriker

Onsdag 7. februar ble det avholdt Akershusmesterskap ved Skedsmo videregående skole. Elever fra Vg2 Elenergi ved Nes vgs stakk av med sølvmedaljen.

Skolerevy

Tradisjonen tro setter elever fra 3.klasse studiespesialisering ved Nes videregående opp skolerevy. Årets forestilling er den 10.i rekken, og elevene lover oss 10deNes revy! Forestillinger på Nes kulturhus onsdag 30.1 og torsdag 31.1. Billetter kan kjøpes på www.neskulturhus.no

Dette er lyden av yrkesfag!

1. mars er søknadsfristen for søknader til videregående skole. Med yrkesfag får du mulighet til å utdanne deg til over 170 ulike yrker! Se vår video og bli inspirert!

Minimesse på Runni

Tirsdag kveld deltok Nes på årets utdanningsmesse på Runni. Lærere og elever på alle utdanningsprogram informerte 9. og 10. trinn om hvilke muligheter som venter.

Linnea, Sinem, Teipo og Emma

Utveksling Norge-Frankrike

I fire uker har Nes videregående hatt besøk av Sinem og Teipo.

Stortingspresidenten på besøk

«Ta sjansen, våg å si ja». Man kan innimellom føle seg usikker, og ikke helt trygg på at man mestrer en oppgave, men ved å tørre å si ja vil man utfordre og utvikle seg selv sier Stortingspresidenten Tone W Trøen til elevene på Nes vgs.

Toledo

Vg2 ST og ID på språk- og kulturekskursjon til Toledo våren 2018

I uke 11 var Vg2-elevene på ST og ID på språk- og kulturekskursjoner i Nice, Toledo og Wien. Elevene gikk på språkskole noen timer hver dag og utforsket ellers ulike severdigheter og kulturtilbud i nærområdet. Her er bilder fra Toledo.