Stortingspresidenten på besøk

«Ta sjansen, våg å si ja». Man kan innimellom føle seg usikker, og ikke helt trygg på at man mestrer en oppgave, men ved å tørre å si ja vil man utfordre og utvikle seg selv sier Stortingspresidenten Tone W Trøen til elevene på Nes vgs.

Toledo

Vg2 ST og ID på språk- og kulturekskursjon til Toledo våren 2018

I uke 11 var Vg2-elevene på ST og ID på språk- og kulturekskursjoner i Nice, Toledo og Wien. Elevene gikk på språkskole noen timer hver dag og utforsket ellers ulike severdigheter og kulturtilbud i nærområdet. Her er bilder fra Toledo.

Vg2 ST og ID på språk- og kulturekskursjon til Wien våren 2018

I uke 11 var Vg2-elevene på ST og ID på språk- og kulturekskursjoner i Nice, Toledo og Wien. Elevene gikk på språkskole noen timer hver dag og utforsket ellers ulike severdigheter og kulturtilbud i nærområdet. Her er bilder fra Wien

Nice

Vg2 ST og ID på språk- og kulturekskursjon til Nice våren 2018

Akershusmesterskapet

Vi gratulerer Jan Niklas og Michaela med 2.plass i fylkesmesterskapet i barne- og ungdomsarbeiderfag.

SAMVAD = Dialog

Bistandsprosjektet vi støtter gjennom Strømmestiftelsen kalles SAMVAD, som betyr "dialog" på nepali.

Toppidrett fotball spiller cageball

Mandag 5/3 var Toppidrett Fotball i Oslo for å spille cageball. Det ble en kvalitetsøkt med en god blanding av godt humør og vinnervilje.

Elever reiser til Nepal

Joakim og Haakon i 2STB reiser på 10 dagers prosjektreise med Strømmestiftelsen til Nepal sammen med lærer Sandra Hee Isdahl Kalvenes.

Toppidrett håndball på cup

Lambertseter vgs inviterte onsdag 24. januar inn til håndballturnering for vgs. Endelig fikk håndballjentene våre teste seg i kampsituasjon.

Vi er her for deg!

Janne og Andreas er elev-, lærling- og mobbeombud i Akershus. Nå svarer de på spørsmål og gir råd til elever og lærlinger på Snapchat og Facebook.