Ta kontakt på biblioteket i åpningstiden eller via e-post

Mandag - torsdag kl. 08:00-15:30.

Fredag kl. 08:00-15:15

Elsa Westervoll Barbakken

Avdelingsleder - Bibliotek

E-post: Send e-post

Stortingspresidenten på besøk

25.05.2018

«Ta sjansen, våg å si ja». Man kan innimellom føle seg usikker, og ikke helt trygg på at man mestrer en oppgave, men ved å tørre å si ja vil man utfordre og utvikle seg selv sier Stortingspresidenten Tone W Trøen til elevene på Nes vgs.

Toledo

Vg2 ST og ID på språk- og kulturekskursjon til Toledo våren 2018

22.03.2018

I uke 11 var Vg2-elevene på ST og ID på språk- og kulturekskursjoner i Nice, Toledo og Wien. Elevene gikk på språkskole noen timer hver dag og utforsket ellers ulike severdigheter og kulturtilbud i nærområdet. Her er bilder fra Toledo.

Vg2 ST og ID på språk- og kulturekskursjon til Wien våren 2018

22.03.2018

I uke 11 var Vg2-elevene på ST og ID på språk- og kulturekskursjoner i Nice, Toledo og Wien. Elevene gikk på språkskole noen timer hver dag og utforsket ellers ulike severdigheter og kulturtilbud i nærområdet. Her er bilder fra Wien