Rådgivertjenesten

Du finner oss i rådgivergangen.

Legger du en beskjed i postkassa, eller sender en melding på it`s learning, blir du kontaktet.

Anne Cathrine Marstein

Avdelingsleder elevtjenesten
Rådgiver Vg4 påbygg

Ellen-Marie Kverme

Rådgiver idrett og studiespesialisering

Tom Ingar Nilsstua

Rådgiver yrkesfag og Vg3 påbygg

Stortingspresidenten på besøk

25.05.2018

«Ta sjansen, våg å si ja». Man kan innimellom føle seg usikker, og ikke helt trygg på at man mestrer en oppgave, men ved å tørre å si ja vil man utfordre og utvikle seg selv sier Stortingspresidenten Tone W Trøen til elevene på Nes vgs.

Toledo

Vg2 ST og ID på språk- og kulturekskursjon til Toledo våren 2018

22.03.2018

I uke 11 var Vg2-elevene på ST og ID på språk- og kulturekskursjoner i Nice, Toledo og Wien. Elevene gikk på språkskole noen timer hver dag og utforsket ellers ulike severdigheter og kulturtilbud i nærområdet. Her er bilder fra Toledo.

Vg2 ST og ID på språk- og kulturekskursjon til Wien våren 2018

22.03.2018

I uke 11 var Vg2-elevene på ST og ID på språk- og kulturekskursjoner i Nice, Toledo og Wien. Elevene gikk på språkskole noen timer hver dag og utforsket ellers ulike severdigheter og kulturtilbud i nærområdet. Her er bilder fra Wien