Velkommen til skolestart

Velkommen til skolestart på Nes videregående skole tirsdag 18. august 2020. Her finner du informasjon om oppmøtetidspunkt.

På tide å bestille elev-pc

Har du skaffet deg bærbar datamaskin til skolestart?

Skal du begynne i Vg1 til høsten? Da må du ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Du kan bruke en du allerede har, eller kjøpe en subsidiert PC/Mac gjennom fylkeskommunen. Bestillingsportalene er nå åpne - se fristene her!

Ta med ditt tidligere skolearbeid inn i Viken

Ta med ditt skolearbeid inn i Viken!

Høsten 2020 starter det første skoleåret i Viken fylkeskommune, og alle elever skal over på Viken-plattform. For å sikre at du ikke mister skolearbeid du ønsker å ta vare på, må du ta kopi av dette før 23. juni.

Til elever og foresatte

Regjeringen har nå gitt beskjed om at skolene skal åpne igjen for yrkesfagelevene i Vg2 fra 27. april. Les mer her

Til elever og foresatte

Skolen har nå vært stengt i en uke og vi har jobbet sammen via diverse digitale flater. (Publisert 20. mars)

Til foresatte

Viken fylkeskommune har fra 13.mars og frem til påske stengt de videregående skolene for å hindre spredning av Covid-19 viruset, og undervisningen og opplæringen flyttes nå over til digitale flater.

Group Of Teenager Isolated Sitting On White Background

Digital undervisning for elever

I perioden 13. mars - 3. april er det undervisning og opplæring hjemmefra.

Koronasituasjonen: Viken fylkeskommune går over til digital opplæring på de videregående skolene

Vi er inne i en situasjon nå som krever en nasjonal dugnad for å redusere smitteutbredelsen av korona.

Midlertidig unntak fra dokumentasjonskravet ved fravær av helsemessige grunner

Ut skoleåret vil elever som har fravær av helsegrunner, slippe å gå til fastlegen for å få dokumentert fraværet.