En solid gjennomføring!

Toppidrett fotball har i en lengre periode i høst jobbet med forsvarsspill og omstilling fra angrep til forsvar. Som en avsluttning på denne perioden tok Nes imot Bjørkelangen VGS til kamp hvor Nes hadde mye å revansjere fra forrige møte.

I morgentimene var frykten stor for at kampen måtte avlyses på grunn av snø på banen, men da klokken slo 13:00 var banen grønn og lagene sto klare på hver sin banehalvdel.

Det var en rolig start på kampen, Nes lå lavt og kompakt, mens Bjørkelangen hadde mye ball. Etter kvarteret spilt scorer Bjørkelangen på en corner, noe som fører til at kampen åpner seg opp. Nes løfter laget og begynner å produsere sjanser. Det gir resultater, og i løpet av kort tid snur Nes kampen og går opp i en 2-1 ledelse. Bjørkelangen får en  utligning og lagene går til pause med 2-2. I andre omgang scorer Nes det eneste målet, og dermed ender kampen 3-2 til Nes!

Trenerteamet er veldig fornøyd med måten alle spillerne gjennomfører kampen på! Vi takker Bjørkelangen for kampen og besøket.