Toppidrett håndball på cup

Tidlig tirsdag morgen dro toppidrett håndball inn til Ekeberghallen for å delta på cup for videregående skoler i Oslo og Viken.

Tidlig tirsdag morgen dro toppidrett håndball inn til Ekeberghallen for å delta på cup for videregående skoler i Oslo og Viken. Det ble en dag med mye bra spill og mange jevne kamper. Jentene startet dagen med seier over «naboskolen» Bjørkelangen. Dette til tross for at de lå under i begynnelsen, men jentene beholdt roen og gjorde en god snuoperasjon! De neste kampene mot Lørenskog, Lamberseter og Bjerke ble jevne helt til siste minutt, men dessverre hadde vi ikke marginene på vår side. Utover dagen ble det også merkbart at vi kun hadde en innbytter på benken. Ingen av jentene er i utgangspunktet målvakt så Oda tok den oppgaven på strak arm og gjorde en god jobb her!

 

Vi er godt fornøyd med spillet og dagen! Det er gøy å spille sammen som et lag, når vi til vanlig spiller på ulike klubber. Nå har vi fått sett hva vi gjør bra og hva vi kan jobbe videre med i toppidrettstimene fremover.