Koronaviruset; endringer i anbefalinger om karantene

Helsedirektoratet utvidet lørdag 7. mars anbefalingen om hvem som bør holde seg hjemme, til å gjelde alle personer som har vært i områder med vedvarende smitte av koronavirus. Listen over disse områdene er nå oppdatert og utvidet.

New York leverte!

Besøk i FN-bygningen, den norske FN-delegasjonen, byvandring og servering på suppekjøkken for hjemløse er noen av aktivitetene elevene har gjennomført.

Ellis Island

Studietur til New York

Samfunnsvitenskapsklassen, 3STC, ved Nes videregående skole er denne uka på studietur til New York.

Toppidrett håndball på cup

Tidlig tirsdag morgen dro toppidrett håndball inn til Ekeberghallen for å delta på cup for videregående skoler i Oslo og Viken.

Angående skoletrusler

Åpen skole tirsdag 21. januar

Vil du besøke et eller flere av våre utdanningsprogram en vanlig skoledag?

Nes-elever deltok på FN rollespill

Tirsdag 26.11 deltok elever fra faget politikk og menneskerettigheter i FN-rollespill på Kongsvinger. Her møtte de andre elever fra Jessheim, Øvrebyen og Sørumsand.

En solid gjennomføring!

Toppidrett fotball har i en lengre periode i høst jobbet med forsvarsspill og omstilling fra angrep til forsvar. Som en avsluttning på denne perioden tok Nes imot Bjørkelangen VGS til kamp hvor Nes hadde mye å revansjere fra forrige møte.

Elever fra 1STA bryner seg på budsjettposten.

Sjef i eget liv

Tirsdag 5. november arrangerte bistandskomiteen årets temadag «Sjef i eget liv». På planen denne dagen stod det to foredrag og to økter med ulike rebusoppgaver.

Biologi 2 på ekskursjon

Biologi 2 har planlagt og gjennomført feltstudier av biotiske og abiotiske faktorer i et fjelløkosystem på Øystre Slidre. Studiet ble gjennomført fra et høydehus på 1100 moh.