Angående skoletrusler

Åpen skole tirsdag 21. januar

Vil du besøke et eller flere av våre utdanningsprogram en vanlig skoledag?

Nes-elever deltok på FN rollespill

Tirsdag 26.11 deltok elever fra faget politikk og menneskerettigheter i FN-rollespill på Kongsvinger. Her møtte de andre elever fra Jessheim, Øvrebyen og Sørumsand.

En solid gjennomføring!

Toppidrett fotball har i en lengre periode i høst jobbet med forsvarsspill og omstilling fra angrep til forsvar. Som en avsluttning på denne perioden tok Nes imot Bjørkelangen VGS til kamp hvor Nes hadde mye å revansjere fra forrige møte.

Elever fra 1STA bryner seg på budsjettposten.

Sjef i eget liv

Tirsdag 5. november arrangerte bistandskomiteen årets temadag «Sjef i eget liv». På planen denne dagen stod det to foredrag og to økter med ulike rebusoppgaver.

Biologi 2 på ekskursjon

Biologi 2 har planlagt og gjennomført feltstudier av biotiske og abiotiske faktorer i et fjelløkosystem på Øystre Slidre. Studiet ble gjennomført fra et høydehus på 1100 moh.

De to skolepsykologene Kristine Bøe og Eline Balsnæs skal bidra til å styrke skolehelsetjenestens arbeid med psykisk helse ved de videregående skolene på øvre Romerike. Ordningen er en del av et treårig prøveprosjekt i Akershus fylkeskommune.

Egne skolepsykologer skal styrke skolehelsetjenesten

Fra høsten 2019 skal psykologene Kristine og Eline bidra til å styrke skolehelsetjenestens arbeid med psykisk helse ved de videregående skolene på øvre Romerike.

Filosofidag for elever i programfaget Historie og filosofi

Onsdag 20. mars arrangerte Filosofiforeningen en egen filosofidag for elever i programfaget Historie og filosofi.

Biologi 1

Elevene i biologi 1 har visualisert filtrasjon- og absorpsjons-prosessene i ekskresjonssystemet ved hjelp av kaffefilter, svamp og akvariegrus.

Solfangeranlegget til 30 millioner

Akershus energipark

Vg1 studieforberedende har vært på besøk hos Akershus energipark for å få informasjon om fjernvarmeanlegg og bruk av ulike energikilder.