Akershusmesterskapet

Vi gratulerer Jan Niklas og Michaela med 2.plass i fylkesmesterskapet i barne- og ungdomsarbeiderfag.

SAMVAD = Dialog

Bistandsprosjektet vi støtter gjennom Strømmestiftelsen kalles SAMVAD, som betyr "dialog" på nepali.

Toppidrett fotball spiller cageball

Mandag 5/3 var Toppidrett Fotball i Oslo for å spille cageball. Det ble en kvalitetsøkt med en god blanding av godt humør og vinnervilje.

Elever reiser til Nepal

Joakim og Haakon i 2STB reiser på 10 dagers prosjektreise med Strømmestiftelsen til Nepal sammen med lærer Sandra Hee Isdahl Kalvenes.

Toppidrett håndball på cup

Lambertseter vgs inviterte onsdag 24. januar inn til håndballturnering for vgs. Endelig fikk håndballjentene våre teste seg i kampsituasjon.

Vi er her for deg!

Janne og Andreas er elev-, lærling- og mobbeombud i Akershus. Nå svarer de på spørsmål og gir råd til elever og lærlinger på Snapchat og Facebook.

Elever på Helse- og oppvekstfag arrangerte "Livsglede for eldre"

Neselev videre til 2. runde NM i historie og filosofi

Filosofi NM første runde ble arrangert 18. oktober.

Skolevalg 2017

Resultat av skolevalg 2017 ved Nes vgs