Elevene i politikk og menneskerettigheter på MiniTinget

POME-klassen dro onsdag 22.03 til Oslo for å være med på MiniTinget på Stortinget. MiniTinget er et interaktivt rollespill hvor elevene får oppleve "hverdagen til en stortingspolitiker".

Språk- og kulturekskursjoner Vg2

I uke 11 var over 80 elever fra Vg2 studiespesialisering og idrett på språk- og kulturekskursjoner.

Lokale retningslinjer for fraværsgrense: Akershus

Fylkestinget vedtok 13.2.2017 lokale retningslinjer for fraværsgrensen.

Suksess for "GreatNESs"

Skolerevyen hadde premiere 1. februar og ble tatt godt imot både av publikum og pressen "Nesrussen imponerer med revyen sin" (RB.no).

Ny læreplassgaranti på plass

Velkommen til åpen skole

Vil du besøke et eller flere av våre utdanningsprogram en vanlig skoledag? Torsdag 26. januar har vi åpen skole fra kl. 10.00 - 15.00

NYTT TILBUD PÅ STUDIESPESIALISERING VED NES VIDEREGÅENDE FRA HØSTEN 2017!

SAMFUNNSVITENSKAP – Fordypning i samfunnsfag og engelsk med studietur til New York

«Gi en dag»

Skolens årlige innsamlingsaksjon til inntekt for CRO gjennomføres fredag 25. november. Da jobber elevene en dag til inntekt for gatebarn i Uganda. Har DU en jobb til en elev denne dagen? Ta gjerne kontakt med skolen. Vi ønsker elevene lykke til med innsamlingsaksjonen!

Engasjement, læring og samhold på CRO-temadag!

Elevene ved skolen har gjennom flere år samlet inn penger til CRO, et dagsenter for gatebarn i Uganda, som er et av Strømmestiftelsens prosjekter. 4. november arrangerte CRO-komiteen temadagen «Jobb for livet». Målet for dagen var å skape engasjement om skolens bistandsprosjekt og innsamlingsaksjonen «Gi en dag».