NYTT TILBUD PÅ STUDIESPESIALISERING VED NES VIDEREGÅENDE FRA HØSTEN 2017!

SAMFUNNSVITENSKAP – Fordypning i samfunnsfag og engelsk med studietur til New York

«Gi en dag»

Skolens årlige innsamlingsaksjon til inntekt for CRO gjennomføres fredag 25. november. Da jobber elevene en dag til inntekt for gatebarn i Uganda. Har DU en jobb til en elev denne dagen? Ta gjerne kontakt med skolen. Vi ønsker elevene lykke til med innsamlingsaksjonen!

Engasjement, læring og samhold på CRO-temadag!

Elevene ved skolen har gjennom flere år samlet inn penger til CRO, et dagsenter for gatebarn i Uganda, som er et av Strømmestiftelsens prosjekter. 4. november arrangerte CRO-komiteen temadagen «Jobb for livet». Målet for dagen var å skape engasjement om skolens bistandsprosjekt og innsamlingsaksjonen «Gi en dag».

Bienvenue à Nes!

Nes videregående skole har for tiden besøk av to franske utvekslingselever, Fanny og Anne-Claire.

European Youth Parliament, 2016.

Nes videregående skole var i år representert med fire elever på nasjonalsesjonen for European Youth Parliament. Nasjonalsesjonen ble avholdt i Oslo mellom 14.-16. september.

På skolebenken igjen

Nes kommune tilbyr sine ansatte innenfor helse og omsorg kompetanseheving på Nes videregående skole.

Biologi 2 på ekskursjon

Klassen i Biologi 2 har planlagt og gjennomført feltstudier av biotiske og abiotiske faktorer i et fjelløkosystem på Valdresflye.

Elevhåndboka 2016-2017

Nyttig informasjon for elever, lærere og foreldre skoleåret 2016-2017 ved Nes videregående skole

Logoen til Lånekassen

Nå kan du søke om støtte fra Lånekassen

Elever kan søke om støtte fra Lånekassen hvis de har kommet inn på videregående skole og takket ja til plassen.