Bienvenue à Nes!

Nes videregående skole har for tiden besøk av to franske utvekslingselever, Fanny og Anne-Claire.

European Youth Parliament, 2016.

Nes videregående skole var i år representert med fire elever på nasjonalsesjonen for European Youth Parliament. Nasjonalsesjonen ble avholdt i Oslo mellom 14.-16. september.

På skolebenken igjen

Nes kommune tilbyr sine ansatte innenfor helse og omsorg kompetanseheving på Nes videregående skole.

Biologi 2 på ekskursjon

Klassen i Biologi 2 har planlagt og gjennomført feltstudier av biotiske og abiotiske faktorer i et fjelløkosystem på Valdresflye.

Elevhåndboka 2016-2017

Nyttig informasjon for elever, lærere og foreldre skoleåret 2016-2017 ved Nes videregående skole

Logoen til Lånekassen

Nå kan du søke om støtte fra Lånekassen

Elever kan søke om støtte fra Lånekassen hvis de har kommet inn på videregående skole og takket ja til plassen.

Akershusmesterskapet i elenergi

Vi har vært heldig å fått elenergi vg2 til Nes vgs dette skoleåret, og vi har gjennomført Akershusmesterskap i faget.

Bruk av datamaskin på eksamen

Sjekkliste for bruk av PC/Mac på eksamen

Skal du opp til eksamen i vår? Her er noen viktige punkter du bør være oppmerksom på ved bruk av PC/mac før du møter opp i eksamenslokalet.

Læreplassgaranti

En ny samarbeidsavtale mellom fire opplæringskontorer innen bygg- og anleggsteknikk og Akershus fylkeskommune gir læreplassgaranti til elever som er kvalifisert til å få en læreplass. Elever på Nes videregående skole er en del av denne avtalen.

Markedsføring og ledelse Vg2 på bedriftsbesøk

Markedsføring og ledelse Vg2 har brukt fagdagen på bedriftsbesøk hos den lokal Årnesbedriften ALMA Norge AS.