Akershusmesterskapet i elenergi

Vi har vært heldig å fått elenergi vg2 til Nes vgs dette skoleåret, og vi har gjennomført Akershusmesterskap i faget.

Bruk av datamaskin på eksamen

Sjekkliste for bruk av PC/Mac på eksamen

Skal du opp til eksamen i vår? Her er noen viktige punkter du bør være oppmerksom på ved bruk av PC/mac før du møter opp i eksamenslokalet.

Læreplassgaranti

En ny samarbeidsavtale mellom fire opplæringskontorer innen bygg- og anleggsteknikk og Akershus fylkeskommune gir læreplassgaranti til elever som er kvalifisert til å få en læreplass. Elever på Nes videregående skole er en del av denne avtalen.

Markedsføring og ledelse Vg2 på bedriftsbesøk

Markedsføring og ledelse Vg2 har brukt fagdagen på bedriftsbesøk hos den lokal Årnesbedriften ALMA Norge AS.

By- og tettstedsutvikling forts

Prosjektet til Markedsføring og ledelse i Vg3 fortsetter. I dag har gruppa vært på rådhuset og fått innblikk i utviklingsplanene til kommunen.

By- og tettstedsutvikling

Markedsføring og ledelse vg3 har i disse dager fått et oppdrag for Nes kommune. Problemstillingen handler om by- og tettstedsutvikling, og hva som kan bidra til at unge Nesbuer ønsker å etablere seg med familie i egen kommune.

Nattcup i futsal med 3IFA

Fredag 20/11 kveld var det igjen duket for nattcup i regi av idrettsfag på Nes vgs. Avgangselevene på idrettsfag arrangerte en flott nattcup med stor deltakelse. Du kan lese mer om arrangementet her.

Fylkesfinalen i ENOVA's innovasjonscamp

Tirsdag 17. november deltok to lag fra Nes vgs sammen med 18 andre lag i fylkesfinalen i innovasjonscamp i Oslo. Her kan du se de ulike oppgavene og flere bilder.

Språk- og kultutveksling

Loic Dimofski og Benjamin Wildermuth har i fire uker vært elever på Vg2 studiespesialisering på Nes vgs.

Bygg og anleggsteknikk

Vg2 Bygg og anleggsteknikk har siden høstferien arbeidet med å sette opp en garasje som en del av undervisningen i programfagene.