By- og tettstedsutvikling forts

Prosjektet til Markedsføring og ledelse i Vg3 fortsetter. I dag har gruppa vært på rådhuset og fått innblikk i utviklingsplanene til kommunen.

By- og tettstedsutvikling

Markedsføring og ledelse vg3 har i disse dager fått et oppdrag for Nes kommune. Problemstillingen handler om by- og tettstedsutvikling, og hva som kan bidra til at unge Nesbuer ønsker å etablere seg med familie i egen kommune.

Nattcup i futsal med 3IFA

Fredag 20/11 kveld var det igjen duket for nattcup i regi av idrettsfag på Nes vgs. Avgangselevene på idrettsfag arrangerte en flott nattcup med stor deltakelse. Du kan lese mer om arrangementet her.

Fylkesfinalen i ENOVA's innovasjonscamp

Tirsdag 17. november deltok to lag fra Nes vgs sammen med 18 andre lag i fylkesfinalen i innovasjonscamp i Oslo. Her kan du se de ulike oppgavene og flere bilder.

Språk- og kultutveksling

Loic Dimofski og Benjamin Wildermuth har i fire uker vært elever på Vg2 studiespesialisering på Nes vgs.

Bygg og anleggsteknikk

Vg2 Bygg og anleggsteknikk har siden høstferien arbeidet med å sette opp en garasje som en del av undervisningen i programfagene.

Dette er et testbilde

Elevundersøkelsen 2015

Uke 47 og 48 gjennomføres elevundersøkelsen ved Nes vgs. Elevundersøkelsen er en brukerundersøkelse for elever som er arrangert av Utdanningsdirektoratet. Undersøkelsen gir elevene mulighet til å si sin mening om læring og trivsel på skolen.

Forebyggende samarbeid med politiet

Akershus fylkeskommune ved avdeling for videregående opplæring har et samarbeid med politiet, hvor formålet er å styrke det narkotikaforebyggende arbeidet i de videregående skolene.

Bli med dag

For helse- og oppvekstfag.

Valdresflye med Biologi

Biologiklassen i Vg3 har i høst gjennomført ekskursjon til Valdresflye i Jotunheimen.