Skoleprogrammet VIP

Veiledning og Informasjon om Psykisk helse hos ungdom.

European Youth Parliament

Nasjonalsesjonen for European Youth Parlament ble i år avholdt i Bergen. Nes vgs var representert med tre elever.

Første spadetak for ny svømmehall

I dag tok ordfører Oddmar Blekkerud det første spadetaket. Svømmehallbyggingen er nå igang!

Resultater fra årets skolevalg.

Skolevalget ble gjennomført fredag 4/9-15. Det var god oppslutning med over 85% deltakelse.

Valgdebatt

Det var god stemning i Neshallen da de lokale ungdomspolitikerne kom på besøk torsdag 3/9.

Young Ambassadors

Young Ambassadors 2015-16

Nå har du muligheten til å bli en ung ambassadør! Nes vgs ønsker å gjøre elevene våre oppmerksomme på muligheten for å søke seg til Young Ambassadors. Det er en flott mulighet til å bli del av et spennende miljø. Vi har mange samfunnsengasjerte og bra elever på skolen vår som kan ha stor glede av å delta i dette programmet.

Elevhåndbok

Du kan lese den nye elevhåndboka her.

Kartleggingsprøver

Gjennomføres i uke 35, 36 og 37.

Fadderordning

Vi ønsker at alle våre nye elever skal få en god start på skoleåret og føle seg velkommen. Ved Nes videregående skole har vi derfor etablert en fadderordning ved skolestart.

Child Restoration Outreach

I løpet av skoleåret 2014/15 har elevene ved Nes videregående skole samlet inn 121 000kr til Strømmestiftelsen sitt senter for gatebarn i Uganda!