Dette er et testbilde

Elevundersøkelsen 2015

Uke 47 og 48 gjennomføres elevundersøkelsen ved Nes vgs. Elevundersøkelsen er en brukerundersøkelse for elever som er arrangert av Utdanningsdirektoratet. Undersøkelsen gir elevene mulighet til å si sin mening om læring og trivsel på skolen.

Forebyggende samarbeid med politiet

Akershus fylkeskommune ved avdeling for videregående opplæring har et samarbeid med politiet, hvor formålet er å styrke det narkotikaforebyggende arbeidet i de videregående skolene.

Bli med dag

For helse- og oppvekstfag.

Valdresflye med Biologi

Biologiklassen i Vg3 har i høst gjennomført ekskursjon til Valdresflye i Jotunheimen.

Skoleprogrammet VIP

Veiledning og Informasjon om Psykisk helse hos ungdom.

European Youth Parliament

Nasjonalsesjonen for European Youth Parlament ble i år avholdt i Bergen. Nes vgs var representert med tre elever.

Første spadetak for ny svømmehall

I dag tok ordfører Oddmar Blekkerud det første spadetaket. Svømmehallbyggingen er nå igang!

Resultater fra årets skolevalg.

Skolevalget ble gjennomført fredag 4/9-15. Det var god oppslutning med over 85% deltakelse.

Valgdebatt

Det var god stemning i Neshallen da de lokale ungdomspolitikerne kom på besøk torsdag 3/9.

Young Ambassadors

Young Ambassadors 2015-16

Nå har du muligheten til å bli en ung ambassadør! Nes vgs ønsker å gjøre elevene våre oppmerksomme på muligheten for å søke seg til Young Ambassadors. Det er en flott mulighet til å bli del av et spennende miljø. Vi har mange samfunnsengasjerte og bra elever på skolen vår som kan ha stor glede av å delta i dette programmet.