Elevhåndbok

Du kan lese den nye elevhåndboka her.

Kartleggingsprøver

Gjennomføres i uke 35, 36 og 37.

Fadderordning

Vi ønsker at alle våre nye elever skal få en god start på skoleåret og føle seg velkommen. Ved Nes videregående skole har vi derfor etablert en fadderordning ved skolestart.

Child Restoration Outreach

I løpet av skoleåret 2014/15 har elevene ved Nes videregående skole samlet inn 121 000kr til Strømmestiftelsen sitt senter for gatebarn i Uganda!

Informasjon om inntak og frister

Har du søkt videregående opplæring i Akershus for skoleåret 2015-2016? Da er det viktig at du husker svarfristen.

Biologi

Elevene i biologi har gjennomført et større studium i sammenligning av organsystemer hos ulike dyregrupper.

Child Restoration Outreach

I 2014 samlet elevene på Nes vgs inn 130 000,- til bistandsprosjektet som hjelper gatebarn i Mbale i Uganda.

Sikker utførelse av varme arbeider

Tirsdag 21/4 hadde vg2 byggteknikk slokkeøvelse i kurset "sikker utførelse av varme arbeider".

Branntilløp ved Nes videregående skole

Tirsdag 21. april var det et branntilløp på et dametoalett i andre etasje. Nødetatene var raskt på plass og fikk kontroll over situasjonen.

Forfatterbesøk på Nes videregående skole

Torsdag 19. mars gjestet forfatter Vigdis Hjorth og aktivist/forfatter Amal Aden skolen i regi av Den kulturelle skolesekken-