Informasjon om inntak og frister

Har du søkt videregående opplæring i Akershus for skoleåret 2015-2016? Da er det viktig at du husker svarfristen.

Biologi

Elevene i biologi har gjennomført et større studium i sammenligning av organsystemer hos ulike dyregrupper.

Child Restoration Outreach

I 2014 samlet elevene på Nes vgs inn 130 000,- til bistandsprosjektet som hjelper gatebarn i Mbale i Uganda.

Sikker utførelse av varme arbeider

Tirsdag 21/4 hadde vg2 byggteknikk slokkeøvelse i kurset "sikker utførelse av varme arbeider".

Branntilløp ved Nes videregående skole

Tirsdag 21. april var det et branntilløp på et dametoalett i andre etasje. Nødetatene var raskt på plass og fikk kontroll over situasjonen.

Forfatterbesøk på Nes videregående skole

Torsdag 19. mars gjestet forfatter Vigdis Hjorth og aktivist/forfatter Amal Aden skolen i regi av Den kulturelle skolesekken-

Språkekskursjon til Nice for franskelevene i vg2 ST/ID

I uke 11 gjennomføres franskundervisningen til vg2 ST/ID i Nice sør i Frankrike. Her kan du se bilder fra oppholdet.

Språkekskursjon til Ávila for spanskelevene i vg2 ST/ID

I uke 11 gjennomføres spanskundervisningen til vg2 ST/ID i Ávila som ligger ca en time nord-vest for Madrid. Her kan du se bilder fra oppholdet.

Språkekskursjon til Wien for tyskelevene i vg2 ST/ID

I uke 11 gjennomføres tyskundervisningen til vg2 ST/ID i Wien. Her kan du se bilder fra oppholdet.

Nattcup gir penger til gatebarn i Uganda

CRO-komiteèn ved skolen arrangerte nattcup i volleyball fredag 6/2. Fra 20:30 huset Neshallen over 200 spillere og tilskuere fra 15 år og oppover. Det ble et flott arrangement og et godt bidrag til bistandsprosjektet vårt!