Språkekskursjon til Nice for franskelevene i vg2 ST/ID

I uke 11 gjennomføres franskundervisningen til vg2 ST/ID i Nice sør i Frankrike. Her kan du se bilder fra oppholdet.

Språkekskursjon til Ávila for spanskelevene i vg2 ST/ID

I uke 11 gjennomføres spanskundervisningen til vg2 ST/ID i Ávila som ligger ca en time nord-vest for Madrid. Her kan du se bilder fra oppholdet.

Språkekskursjon til Wien for tyskelevene i vg2 ST/ID

I uke 11 gjennomføres tyskundervisningen til vg2 ST/ID i Wien. Her kan du se bilder fra oppholdet.

Nattcup gir penger til gatebarn i Uganda

CRO-komiteèn ved skolen arrangerte nattcup i volleyball fredag 6/2. Fra 20:30 huset Neshallen over 200 spillere og tilskuere fra 15 år og oppover. Det ble et flott arrangement og et godt bidrag til bistandsprosjektet vårt!

Nes skolerevy - en suksess!

Onsdag 28.januar var det premiere på skolerevyen "En HeidundraNes Reise", og revyen ble belønnet med terningkast fem i RB.

Klar til avreise etter en flott uke!

Treningsleir på Club La Santa

Mandag i uke fire satte 3IFA kursen mot Lanzarote og Club La Santa.

Åpen dag

Onsdag 21/1 arrangerte skolen åpen dag for elever på 9. trinn fra Runni og Vormsund ungdomsskole.

Julebord på HO avdelingen 18. desember

Neselever til landsfinalen i Gründercamp

Et lag fra Nes gikk videre til landsfinalen i sterk konkurranse.

Child restoration outreach (CRO)

Gi en dag!