Rådgivertjenesten

Du finner oss i rådgivergangen.

Legger du en beskjed i postkassa, eller sender en melding på it`s learning, blir du kontaktet.

Anne Cathrine Marstein

Avdelingsleder elevtjenesten
Rådgiver Vg4 påbygg

E-post: Send e-post

Tom Ingar Nilsstua

Rådgiver yrkesfag og Vg3 påbygg

E-post: Send e-post

Nyheter

De to skolepsykologene Kristine Bøe og Eline Balsnæs skal bidra til å styrke skolehelsetjenestens arbeid med psykisk helse ved de videregående skolene på øvre Romerike. Ordningen er en del av et treårig prøveprosjekt i Akershus fylkeskommune.

Egne skolepsykologer skal styrke skolehelsetjenesten

11.09.2019

Fra høsten 2019 skal psykologene Kristine og Eline bidra til å styrke skolehelsetjenestens arbeid med psykisk helse ved de videregående skolene på øvre Romerike.

Les saken

Filosofidag for elever i programfaget Historie og filosofi

03.04.2019

Onsdag 20. mars arrangerte Filosofiforeningen en egen filosofidag for elever i programfaget Historie og filosofi.

Biologi 1

05.03.2019

Elevene i biologi 1 har visualisert filtrasjon- og absorpsjons-prosessene i ekskresjonssystemet ved hjelp av kaffefilter, svamp og akvariegrus.